Cuore di cioccolato |
A képen látható vajas muffin-szerű (elég nehéz magyar megfelelőt találni rá) sütemény belsejében lágy csokoládé található, amolyan mousse foundaint.
Az elkészítése véleményem szerint nem ördöngősség, csupán a sütő hőbeállítására kell odafigyelni - na meg arra, hogy a szívünk benne legyen. És ezt nem csak kliséként értelmezzük mi, olaszok, hanem ezen süti olasz elnevezése a belsejében rejlő csokit "a szívében csoki krém van" írja le - hát nem romantikus?
Annyira kedvet kaptam a sütéshez, hogy holnap egy újabb aprósüti variációt készítek nektek, zamatos aromákkal megbolondítva...
Addig is jó étvágyat & ciao a tutti
Marco
Tonight I decided to make some crime (I do it literally, you do it only visually which is at least calorie-free) and instead of a light salad for dinner, I prepare chocolate cookies. The cakes on the picture (muffin-cupcake type, it is hard to find right similar word in English) contain soft chocolate inside.
Preparation is quite easy, you just need to pay attention to the heat of the oven - and of course to put your heart properly inside. And this is not a cliche, as we Italians call this cake "chocolate cream inside, in the heart" - isn't it romantic?
I really enjoy baking so tomorrow I will make some other variations with tasty aroma..
Until then buon appetito & ciao a tutti
Marco
No comments:
Post a Comment